Bereidingswijze (15 minuten)
Snijd de halloumi door de lengte in 3 plakken. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de halloumi in 2 min. per kant goudbruin. Haal de halloumi uit de pan en bak de spekjes in dezelfde pan in 4 min. krokant.
Breng water aan de kook in een kleine steelpan en kook het ei (3 min. voor een zachtgekookt ei, 5 min. voor een medium gekookt ei en 8 min. voor een hardgekookt ei). Spoel af met koud water, pel het ei en snijd doormidden.
Snijd de bieslook en oregano fijn en meng met de Hüttenkäse en peper naar smaak. Halveer de avocado en verwijder de pit en schil.
Verdeel de sla over een bord. Leg de halloumi op de sla en verdeel de spekjes, quinoa, avocado en het ei over de salade. Schep een lepel Hüttenkäse in de holling van de avocado. Serveer de rest van de Hüttenkäse in een schaaltje bij de salade.