Bereidingswijze (15 minuten)
Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak samen met de oregano en bieslook fijn.
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd grof. Snijd 1 cm van de onderkant van de asperges af.
Kluts de eieren in een kom en voeg de Hüttenkäse, tijm, oregano en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 3 min. Haal uit de pan en zet apart. Bak de asperges 2 min. in dezelfde pan.
Voeg de resterende olie toe bij de asperges en giet het eimengsel over de asperges. Zo zitten de asperges aan de buitenkant van de omelet. Bak de omelet op laag vuur met de deksel op de pan totdat deze bijna gestold is. Verdeel vervolgens de champignons over de eieren en vouw dubbel. Bak nog 1 min. met de deksel op de pan.
Leg de omelet op een bord en maak af met tuinkers en veldsla.